Jane Majid 

“Yoga för mig är så mycket mer än att bara stå på mattan. Det är ett sätt att leva. En filosogi som bygger på ett allmänt välmående, positivitet och gemenskap”. 

Mitt medvetande med att kunna koppla kropp och sinne började i en tidig ålder. Redan vid 6 års ålder började jag träna artistisk gymnastik. Träning och hälsa har alltid varit en del av min vardag.

2013 hittade jag till mattan och det var starten på min yoga resa.Praktiken tillät mig att komma tillbaka till en balans mellan kropp och själ och allmän sinnesro.

Yogan lärde mig att blicka inåt och känna efter vad som faktiskt pågick på insidan . Det öppnade upp mig till ett nytt perspektiv och på så sätt fann jag mer kunskap om min kropp, sinne och kopplingen där imellan.  Samtidigt blev jag fysiskt  och mentalt starkaren komination som jag helt klart fastnade för..

Men jag var sugen på mer. Jag ville ” back to basic” för att lära mig yogan`s grunder och filosofi, prata med riktiga yogis, och få hela upplevelsen av att leva som en traditionell yogi. Så jag packade en ryggsäck och åkte till Indien i 5 veckor för att utöka min kunskap och bli internationellt certificerad yoga lärare.  Ett av de bästa valen jag har gjort i mitt liv. 

Idag vill jag dela med mig av min kunskap till så många som möjligt. Att ta en paus och blicka in är ett av de mest fantastiska resor du kommer att göra i ditt liv.

Yoga är verkligen för alla.